Profesia days Žilina 2023

Dňa 19.09.2023 sa v Dome odborov v Žiline  konal 3. ročník veľtrhu pracovných príležitostí na Slovenku – PROFESIA DAYS. Akcie sa zúčastnili aj žiaci našej školy  z tried IV. AP, IV.BP, IV. BM a II.AN. Pedagogický dozor zabezpečili Ing. Roman Pšanecký, Bc. Erika Milotová a Mgr. Miroslav Crhová.                    

Veľtrh príležitostí organizuje spoločnosť Profesia, ktorá prevádzkuje najväčší portál  pracovných príležitostí na Slovensku – Profesia. Prostredníctvom neho sa môžete informovať o voľných pracovných pozíciách doma aj v zahraničí.

Profesia days sú  celonárodnou akciou, ktorá  významne pomôže uchádzačom zorientovať sa na trhu práce, otestuje ich predpoklady, a v neposlednom rade aj prinesie množstvo zaujímavých pracovných príležitostí.

Žiaci sa zaregistrovali  na stránke Profesia days, aby získali vstupenky, čím sa  zároveň zapojili do súťaže o hodnotné ceny: Apple Watch, tablet, stabilizátor pre mobilný telefón, JBL reproduktor, Fujifilm Instax či bezdrôtové slúchadlá.

Pri stánkoch jednotlivých vystavovateľov mohli prítomní hostia dostať aj cenné rady a informácie, ako sa uplatniť na trhu práce.

Bc. Erika Milotová

Mgr. Miroslav Crhová