VIANOČNÝ TURNAJ VO FUTSALE O POHÁR RIADITEĽKY ŠKOLY

Po dvojročnej covidovej prestávke sa naši žiaci konečne dočkali obľúbeného Vianočného turnaja vo futsale o pohár riaditeľky školy.

Blížiaci sa koniec roka žiakom pripomenul vianočný čas a s ním je spojený každoročný Vianočný turnaj vo futsale. Predvianočnú atmosféru nám na turnaji pripomenuli žiaci z III.AP, ktorí si v rámci svojej školskej firmy pre žiakov pripravili malé občerstvenie v podobe jednohubiek a sladkých koláčikov. Turnaj prebiehal v školskej telocvični v dňoch 19.12. – 20.12. 2022  a zúčastnilo sa ho až 102 žiakov zo 17-tich  prihlásených tried. V prvý deň hrali jednotlivé tímy po vylosovaní vyraďovacím systémom KO. V utorok 20.12. 2022 sa hralo finále turnaja, do ktorého postúpili triedy: I.AP, I.AN, III.AP a IV.AM.

Nakoniec si vo finále súperenia o pohár riaditeľky školy zmerali svoje sily žiaci z III.AP a I.AN.

Celkovým víťazom turnaja sa nakoniec stali chlapci z III.AP, na druhom mieste skončil tím z I.AN a z tretieho miesta sa radovali naši maturanti zo IV.AM.

Všetkým zúčastneným žiakom patrí obrovská poklona za bojovnosť, čestnú hru v duchu fairplay a veľa športových zážitkov.

Pevne veríme, že sa opäť stretneme aj v ďalšom školskom roku a spríjemníme si tak predvianočný čas, na ktorý sa už teraz tešíme.