Autosalón Bratislava 2019

Dňa 02.05.2019 navštívili žiaci z  tried I.AP, I.BU, I.AU, I.BM, II.BM, III.BM, II.BU a II.AU v sprievode svojich pedagógov  29. ročník medzinárodného salónu automobilov Autosalon a  9. ročník výstavy luxusných tovarov a služieb Exclusive salon v Bratislave.

Po roku sa pozornosť všetkých automobilových nadšencov opäť sústredila do hlavného mesta. Bratislavský Autosalon, najprestížnejšia automobilová udalosť roka nielen na Slovensku, ale aj v stredoeurópskom regióne, pod jednou strechou naservíroval všetkým milovníkom áut skvelú prehliadku automobilov.

Návštevníci mohli obdivovať nablýskané novinky automobiliek, medzi ktorými prevažovali hybridné pohony a elektromotory. Nechýbali ani veteránsky velikáni, ktorí kontrastovali s Mini autosalónom – vozidlami určenými pre najmenších. Na blížiacu sa letnú sezónu mysleli aj výrobcovia karavanov, ktorí ponúkali svoje novinky nielen pre tých  najnáročnejších, ale aj pre skromnejších milovníkov cestovania.

Žiaci si  mohli vyskúšať aj simulátor F1, simulátor nárazu, prevrátenia vozidla, nechýbali skúšobné jazdy na vozidlách a ďalšie atrakcie v rámci sprievodných aktivít Autosalonu.

Tešíme sa na ďalší ročník!