Deň plný zábavy a adrenalínu

Hovorí sa: „Najprv práca – potom pláca.“  A v duchu tohto starého porekadla triedne učiteľky Mgr. Ivana Kubalová a Mgr. Monika Hrušková pripravili pre svojich študentov nezabudnuteľný školský výlet – ako odmenu za ich prácu počas celého školského roka.  

A tak sme sa po namáhavom školskom roku 13. júna 2024 vybrali spoločne s našimi študentmi III.BP, I.AP a výberom žiakov z II.AP, II.BP a III.AP dobiť si energiu v najväčšom zábavnom parku v strednej Európe, v Energylandii.

Je to výnimočné miesto, v ktorom to sviští, lieta, piští a buráca smiechom všetkých návštevníkov. Bránu parku sme prekročili s predsavzatím vyskúšať všetky atrakcie, ktoré nám Energylandia ponúkala.  S očakávaniami sme  sa rozpŕchli spoznávať zábavný park, aby sme si čo najlepšie užili celodenný vstup.

Čakalo nás množstvo neuveriteľných zážitkov, šesť hodín zábavy  a adrenalínu, 133 atrakcií, z toho 18 extrémnych len pre odvážlivcov. Horské dráhy, voľný pád, aztécke koleso, interaktívne hry, plavba loďkami, vodné bitky, Bajkolandia, Dračí hrad, moderné 7D kino, ruské koleso, množstvo stánkov so suvenírmi, gastronomických zariadení a reštaurácií boli zárukou, že nudiť sa rozhodne nebudeme.

Energylandia nás úplne pohltila a z Poľska sme si odniesli veľa  uletených  zážitkov, príjemných spomienok a suvenírov.

https://drive.google.com/file/d/15hsvvH36KXz8pNPYkGNnuPek2Ir8U9zb/view

Mgr. Ivana Kubalová