Študenti II.BP sú šampiónmi krajského kola

Tešíme sa opäť z úspechu II.BP. Bodovali v medzinárodnej súťaži v učení sa cudzích jazykov s názvom Jazykový WocaBee šampionát.

V krajskom kole sa umiestnili na vynikajúcom 1. mieste, v ktoromdosiahli priemerný denný počet až 8740 WocaPoints na žiaka.

Žiaci z II.BP sa stali krajskými šampiónmi aj vďaka tomu, že sa u nich prejavil tímový duch a súťaživosť. Každý deň svojou neúnavnou snahou išli v ústrety takémuto skvelému výsledku.  Od začiatku bolo ich cieľom dostať sa v súťaži čo najďalej, navzájom sa povzbudzovali a motivovali.

Organizátor súťaže a autor aplikácie WocaBee Michal Ošvát hodnotí aktuálny ročník súťaže nasledovne: „Štvrtý ročník Jazykového WocaBee šampionátu je z pohľadu účasti škôl rekordný – do súťaže sa zapojilo až 90 tisíc žiakov z celej Slovenskej a Českej republiky. Víťazstvo II.BP v Žiline v krajskom kole súťaže je tak ešte cennejšie ako kedykoľvek predtým. Najdôležitejším výsledkom v šampionáte je však motivácia k učeniu a stovky naučených nových slovíčok, ktoré si žiaci skutočne zapamätajú. Prajeme všetkým veľa ďalšej radosti z učenia cudzích jazykov.“

Držíme našim žiakom palce, aby boli v celoslovenskom kole úspešní a prebojovali sa až do česko-slovenského finále, ktoré sa uskutoční už  v decembri.

Osobitne chcem vyzdvihnúť snahu Filipa Vavra a Patrika Jakubika,  ktorí sa v silnej konkurencii súťažiacich  zaradili medzi TOP 3 najlepších na Slovensku.

V TOP 100 máme až 12 našich žiakov.

Všetky informácie o súťaži, ako aj jej priebežné výsledky sú k dispozícii na www.wocabee.app/sutaz .

Celkové výsledky krajského kola  https://www.wocabee.app/sutaz/Krajske_kolo_overall_SK.pdf