Deň plný zábavy a adrenalínu – školský výlet do Energylandie

Na obdobie výletov sa žiaci vždy veľmi tešia, pretože si z nich odnesú veľa zážitkov a získajú nové, neobyčajné spomienky.

Hovorí sa: Najprv práca – potom pláca.“ A v duchu tohto starého porekadla triedne učiteľky Mgr. Ivana KubalováMgr.  Paula Panáková pripravili pre svojich študentov nezabudnuteľný školský výlet – ako odmenu za ich prácu počas celého školského roka.   

„Život je vraj ako horská dráha. Raz ideš pomaly hore a inokedy zas prudko dolu“. Toto sú slová, ktorými každého návštevníka víta najväčší zábavný park v strednej Európe – Energylandia. Nájdeme ho v krásnom malebnom prostredí na juhu Poľska pri obci Zator.

A tak sme sa po namáhavom školskom roku 22. júna 2022 vybralispoločne s našimi študentmi I.BP, II.AM a výberom žiakov z II.BP, I.ANIII.BP dobiť si energiu v Energylandii. Je to výnimočné miesto, v ktorom každý nájde niečo pre seba. Bránu parku sme prekročili s predsavzatím vyskúšať všetky atrakcie, ktoré nám Energylandia ponúkala.  S očakávaniami sme  sa rozpŕchli spoznávať zábavný park, aby sme si čo najlepšie užili celodenný vstup.

Čakalo nás množstvo neuveriteľných zážitkov, sedem hodín zábavy  a  adrenalínu na takmer stovke atrakcií, z toho 9 extrémnych len pre odvážlivcov. Horské dráhy, voľný pád, aztécke koleso, interaktívne hry, vodný park s tobogánmi, bazény,  plavba loďkami, vodné bitky, množstvo stánkov so suvenírmi , 40 gastronomických zariadení a reštaurácií boli zárukou, že nudiť sa rozhodne nebudeme.

Príjemná atmosféra počas celého výletu nám napovedala, že s ním boli všetci spokojní.  Energylandia nás úplne pohltila a z Poľska sme si odniesli veľa  uletených  zážitkov, príjemných spomienok a suvenírov.