V živote musíte robiť to, čomu veríte a robíte to zo srdca…

Pri príležitosti dňa sv. Mikuláša sme si spomenuli nielen na ľudí, ale aj na zvieratká, ktoré nemá kto obdarovať. Preto sme sa rozhodli spríjemniť im tento sviatok niekoľkými darmi.

Trieda II. BP sa pod vedením profesoriek Mgr. M.  Sikorovej a Ing. M. Čelkovej a za podpory ostatných študentov Strednej odbornej školy dopravnej v Žiline rozhodli pomôcť pánovi Igorovi Koníkovi. Pán Koník vedie zvieraciu farmu, o ktorej sme už raz písali a jej súčasťou je aj dom pre bezdomovcov.

Rozhodli sme sa darovať to, čo klienti najviac potrebujú. Kúpili sme čistiace prostriedky a hygienické potreby pre ľudí, ktorí sú bez domova a na dôchodku. Pre zvieratká sme nakúpili krmivo.

Tým, že sme „poslúchali” celý rok a ku každému z nás prišiel Mikuláš, tak časť svojej výslužky sme spojili a vytvorili sme veľký Mikulášsky balíček. Veríme, že sme ním spravili aspoň trochu radosti a šťastia ľuďom v ťažkej životnej situácii.
Život je zložitý, ale môžete ho naplniť ideálmi, nadšením… a môžete ho naplniť aj radosťou z pomoci pre iných, ktorí to potrebujú.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do akcie zapojili a pomohli!