STUŽKOVÁ SLÁVNOSŤ IV. BM TRIEDY

V piatok 29.11.2019 sa krátko po 19:00 hodine  predstavili žiaci IV. BM na slávnostnom stužkovom nástupe pred učiteľmi, majstrami, rodičmi a pozvanými  hosťami.  Po  slávnostných príhovoroch som bola ako triedna učiteľka, spolu s p. zástupkyňou, Ing. J. Duháčkovou, ošerpovaná.  Vzápätí zaznela študentská hymna Gaudeamus igitur. Slávnostne sme si pripili nielen na tento úspešný večer, ale aj na úspešné ukončenie celého štúdia.

Prvý tanec patril tradične mamám a jednému oteckovi, keďže v triede máme len jedno dievča. Aspoň touto formou sa im ich deti snažili preukázať úctu a poďakovať sa za všetko, čo pre nich dosiaľ urobili. Po večeri nasledoval program: scénky, hudba a spev, tombola… prerušovaný len tanečnými kolami. Žiaci venovali svojim rodičom pieseň, ktorá všetkých veľmi dojala. Polnočným nástupom a prísahou, že všetci úspešne zmaturujú sa skončila oficiálna časť stužkovej slávnosti.

 Nasledovala už len voľná zábava,  ktorá skončila  až v skorých ranných hodinách. Celá stužková slávnosť sa niesla v duchu dobrej nálady.                                                       Ďakujem všetkým svojim žiakom a ich  rodičom, ktorí sa pričinili o tieto nezabudnuteľné zážitky, ale aj všetkým, ktorí sa našej stužkovej slávnosti  zúčastnili a prispeli svojou dobrou náladou.

Stužkovej slávnosti predchádzalo natočenie videa o únose našej triednej knihy, ktorú si môžete pozrieť: https://www.youtube.com › watch

Veľa šťastia  a chuti do učenia Vám želá Vaša triedna učiteľka.

One Comment

  • Mgr. Janka Moravčíková 9. decembra 2019

    NEEXIST STUYKOVA IV.BP BOLA NAJNAJNAJLEPSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.