Vianočné trhy

Vianoce sa nezadržateľne blížia a to je čas, kedy sa ľudia chystajú osláviť ich. Pečú vianočné pečivo, zháňajú darčeky pre svojich blízkych, upratujú, zdobia si svoje príbytky. Dobrou príležitosťou, ako si nejaké ozdoby zadovážiť boli aj vianočné trhy. Tie sa uskutočnili za slnečného, no mrazivého dňa, 14. 12. 2018 pre budovou Žilinského samosprávneho kraja v Žiline.

Boli sme tam aj my. Náš stánok zdobili pestrofarebné vianočné venčeky, ligotavé stromčeky, originálne svietniky, ozdobné sviečky, či závesné dekorácie na dvere alebo stromček v tvare srdiečok, anjelikov a Mikulášskych tváričiek. Všetko z tvorivej dielne Ing. M. Gálffyovej, Mgr. M. Winklerovej a žiačok z I. AP triedy M. Škorvánkovej, T. Gaškovej a V. Klužákovej.

Výrobkami z našej produkcie sme potešili aj predsedníčku Úradu ŽSK Ing. E. Jurinovú spolu so zamestnancami úradu, ale aj náhodných okoloidúcich, ktorí ocenili našu kreativitu.

Atmosféru Vianoc umocnili aj známe vianočné melódie v podaní študentov Konzervatória, vianočný čaj a nealkoholický punč. Vo vestibule úradu zároveň prebiehala výstava vianočných výrobkov z rôznych regiónov Žilinského kraja.

Sme radi, že aj touto formou sme dali o sebe vedieť a ukázali verejnosti, ako sa dá po vyučovaní užitočne a kreatívne využiť voľný čas.