Majstrovstvá okresu vo florbale žiačok SŠ

Z poverenie Okresného úradu – odboru školstva sa dňa 12.10.2018 konali Majstrovstvá okresu vo florbale žiačok stredných škôl, ktoré sa uskutočnili v  Spojenej škole Rosinská cesta v spolupráci so strednou odbornou školou dopravnou. Turnaja sa zúčastnilo 14 dievčenských družstiev, ktorého súčasťou boli aj naše dievčatá. Tím tvorili: Cerchlanová K., Kampasová M., Boldiová K., Kubíková Z., Bagová K., Noskovičová B., Laščeková K., Klužáková V., Gašková T., Maliková M.

Začínalo sa hrať v štyroch základných skupinách. Našim dievčatám sa po skvelých výkonoch podarilo vyhrať všetky zápasy v základnej skupine, a tak postúpiť do semifinálových kôl, ktoré sa odohrali v športovej hale spojenej školy. V semifinálovom kole opäť zdolali svojho súpera, ktorým bola Obchodná akadémia Žilina a svojím úžasným výkonom a bojovnosťou tak vybojovali postup do finále. Vo finále, ktoré rozhodlo o postupe do krajského kola sa naše dievčatá stretli s hráčkami Spojenej školy, Rosinská cesta. Finálový zápas bol nesmierne dramatický až do samého záveru, ale bohužiaľ sa našim súperkám podarilo v poslednej minúte streliť gól, ktorý rozhodol o celom zápase. I napriek smole, ktorá nás pripravila o postup do krajského kola, dievčatá vybojovali nádherný výsledok a pre našu školu získali skvelé druhé miesto.

Dievčatám ďakujeme za bojovnosť a vzornú reprezentáciu školy. Pevne veríme, že o rok sa im podarí získať ten najcennejší kov, po ktorom tak veľmi túžili.