Krížom – krážom cez PARÍŽ

titulkaNajkrajšie a najromantickejšie mesto – aj takto je nazývaný  Paríž. Táto metropola ležiaca na rieke Seina sa stala pomyselným hlavným mestom romantiky, histórie, kultúry, gurmánstva a módy. Niet divu, keď sa pýši veľkolepými bulvármi, svetoznámymi pamiatkami a kosmopolitnou atmosférou. Paríž stojí za to aspoň raz za život navštíviť!

Milí priatelia,

CK Trip v spolupráci s Dopravnou akadémiou v Žiline pre Vás spoločne opäť pripravili neodolateľné pozvanie do najromantickejšieho mesta na svete – do Paríža (mesta lásky, módy, umenia, svetiel).

TERMÍN: 27.04. – 02.05.2014                                   CENA: cca 220 €

Cena zahŕňa: dopravu luxusným autobusom, kávu a čaj zdarma, 3x hotelové ubytovanie s raňajkami v Paríži, služby slovenského sprievodcu, poistenie voči insolventnosti CK, cestovné poistenie, vyhliadková plavba loďou po Seine, vstupy do Louvre, Versailles, Eiffelova veža (výťah na 3. poschodie), Invalidovňa s hrobkou Napoleona a múzeom.

Cena nezahŕňa: vstupy do pamiatok a atrakcií si účastníci doplácajú nad rámec základnej ceny podľa vlastného záujmu – Pantheon (4,50 € /18 – 25 rokov, zdarma do 17 rokov, 7 €/dospelý),  La Villette  (Explora, ponorka, podmorské akvárium, planetárium, environmentálna výstava, 3D kino, panoramatické kino La Géode – cena vstupenky podľa výberu), Disneyland (podľa akciovej ponuky) .

 PROGRAM

27.04. (nedeľa)  odchod zo Žiliny v dopoludňajších hodinách, tranzit s pravidelnými bezpečnostnými a hygienickými prestávkami cez ČR / Rakúsko, Nemecko.

28.04. (pondelok) –  po príchode do Paríža pešia prehliadka – Trocadéro, Invalidovňa s hrobkou Napoleona,

Víťazný oblúk (postavený na počesť vojenských víťazstiev), z ktorého sa nám naskytne jedinečný pohľad na rušné parížske bulváre a panoramatické pohľady na dominanty mesta. V prehliadke pokračujeme prechádzkou najznámejším bulvárom sveta Champs – Elysées a v romantickej atmosfére šansónov sa presunieme k Eiffelovej veži.  Po výstupe nás čaká nezabudnuteľná plavba po Seine, ktorá vám ukáže pamiatky Paríža z inej strany. Vo večerných hodinách ubytovanie.

29.04. (utorok) –  raňajky, návšteva očarujúceho zámku Versailles a jeho záhrad, ktoré očarili celý francúzsky dvor za vlády Ľudovíta XIV.. Popoludní zastávka v modernej mrakodrapovej štvrti La Defense, Árc de Triomphe, kostol sv. Madeleine,  Opera, Montmartre, Námestie Pigalle, štvrť umelcov, Moulin Rouge,  bazilika Sacre Coeur, večerný autobusový okruh, návrat do hotela.

30.05. (streda) – raňajky, Latinská štvrť, Pantheón, Luxemburgské záhrady,Univerzita Sorbo-ne, ostrov Cité s katedrálou Notre Dame a Justičným Palácom, väznica Conciergerie s celou krásnej a zmyselnej Márie Antoinetty, radnica, múzeum Louvre, Place Vendôme, záhrady Tuillerie, Námestie svornosti, návšteva La Villette – Mesta vedy a techniky.

01.05. (štvrtok)  –  raňajky, celodenný pobyt v Disneylande – Svet rozprávok pre malých aj veľkých. Main street, Divoký západ, archeologické mesto, loď kapitána Hooka, rozprávková  krajina s Petrom Panom, Pinocchiom, Snehulienkou, Alicou v krajine zázrakov, výlety do budúcnosti, na Mesiac alebo iné galaxie … Disneyland je svet, ktorý si vás podmaní. Keď si už myslíte, že deň sa skončil a všetky atrakcie už máte za sebou,  stanete sa svedkom úžasnej večernej šou, ktorá zahŕňa prehliadku všetkých disneyovských postavičiek s podmaňujúcou hudbou a dokonalým hereckým prevedením. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko.

02.05. (piatok)  – návrat na Slovensko v popoludňajších hodinách.

Krátke videá, ktoré vám možno uľahčia vaše rozhodnutie:

Paríž – top 10 atrakcií = http://www.youtube.com/watch?v=8Z07WMDPY1o

Louvre múzeum = http://www.youtube.com/watch?v=xJxH-QuJeXo

Versailles = http://www.youtube.com/watch?v=YR0DqcgI_5I

Disneyland = http://www.youtube.com/watch?v=o_wt4KCJCFM

Ešte váhaš? Tak neváhaj a rýchlo oslov a informuj aj kamarátov! Možnosť splácania zájazdu na splátky. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií, prosím, kontaktujte Mgr. Kubalovú Ivanu,  kubalova@doaza.edu.sk.

* CENA: cca 220 € – cena pre účastníkov do 26 rokov,

* CENA: cca 220 € – cena sa môže meniť, záleží podľa počtu účastníkov

* CENA: cca 250 € – účastníci nad 26 rokov  (Louvre – 10€, Versailles – 15€, Invalidovňa – 1O€)

1 2 3 4 na spodok článku