Mikuláš v školskom internáte

Ako sa už stalo tradíciou, aj tento rok – 6.decembra 2022 – zavítal do nášho školského internátu Mikuláš so svojimi pomocníkmi: čertom a anjelmi.

Mikuláš postupne prešiel všetky poschodia v školskom internáte a prihováral sa študentom. Mal k nim prosbu – buď mu niečo zarecitovať, alebo zaspievať. Študenti, aj keď sa na začiatku hanbili, nakoniec zarecitovali básničky a aj zaspievali vianočné pesničky s pomocou vianočnej nahrávky. Keďže všetci študenti ubytovaní v našom školskom internáte bola dobrí a  všetci poslúchali vychovávateľky,  dostali od Mikuláša aj sladkú odmenu.                                

Študenti sa Mikulášovi poďakovali za návštevu aj za sladkosti a poďakovanie patrí aj žiakom: Zojke Jablončíkovej, Lenke Zápotočnej, Pavlínke Capkovej, Patrikovi Pojezdalovi a Martinovi Brisudovi, ktorí boli ochotní organizovať  tento sviatočný deň.

Ďakujeme aj žiakom J. Čurajovi, E.  Pálešovi, L. Pakosovi, J. S. Silvászovi a  E. Mokrému, ktorí pomohli pri vianočnej výzdobe internátu a takto spríjemnili všetkým nielen mikulášsky deň, ale aj nadchádzajúce predvianočné obdobie. 

Bc. A. Horníková