DANUBIUS HEALTH SPA RESORT ESPLANADE – Piešťany

IMG_0851Dňa 19. 04. 2016 sa žiaci III.DP a III.BP spolu s pedagogickým dozorom Ing. Janou Kostolnou  a  Mgr. Annou Medviďovou zúčastnili odbornej exkurzie – prehliadky štvorhviezdičkového hotelového komplexu Danubius Health Spa Resort. Kúpeľný hotel Balnea Esplanade je súčasťou moderného kúpeľného komplexu Danubius Health Spa Resort.
Nachádza sa v príjemnom a pokojnom zelenom parku, v centrálnej časti piešťanského Kúpeľného ostrova. Je priamo spojený s impozantným Balneo centrom, ktorý ponúka všetky liečebné procedúry, relax v novom vodnom a saunovom svete s vnútorným a celoročne otvoreným vonkajším termálnym bazénom. Študenti si mohli prezrieť rôzne druhy ponúkaných izieb ako izbu Komfort, Premium, apartmán i prezidentský apartmán, reštaurácie Orchidea, Freesia, Rosa, Calla, Lilium, kaviareň Park Café, Bar Retro bar – nočný bar, reštauráciu SeasonsDine&Grill – a la carte, kongresové sály, balneoterapeutické centrum.

Komplexom nás sprevádzali manažéri hotela pán Bučkoa pán Hodoško, ktorí nám poskytli mnohé zaujímavé informácie o hoteli. Žiaci sa veľmi aktívne zapájali do diskusie, pýtali sa na rôzne zaujímavosti súvisiace s hotelom. Získané informácie sú pre študentov obohatením odborných vedomostí,  nielen z teoretického, ale predovšetkým z praktického hľadiska pri zabezpečovaní kúpeľných, ubytovacích, stravovacích, kongresových a doplnkových služieb hotelového zariadenia.

IMG_0849 IMG_0847 IMG_0838